Præsentationsportfolio for Thomas Riis > Blog > content > PC Tool Flash version 1 (test værktøj)

PC Tool Flash version 1 (test værktøj)

Udfordringen:
TeamLearning havde et testværktøj til at teste sælgeres paratviden omkring IT branchen samt de strategier eller emner de skulle testes i. Den gamle version var baseret på en løsning i MS Access. Den version skulle gøres mere „sexy” ved hjælp af flash. Der var en del funktionalitet som nedtælling og tidtagning som flash skulle styre hvilket stillede store krav til applikationen.

Løsning:
Flashprojector + billeder / grafik blev behandlet i Fireworks. Navigationen blev nu generet udfra eksterne tekst filer der blev generet af Access — da ønsket var at beholde den gamle applikation bare med en anden front-end.

oldPCTEST


tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *