Portfolio i to kolonner

Workflow

  • Søgte efter løsninger på Google og wordpress.org
  • Fandt frem til at jeg kunne lave en „custom function” som kunne iterere igennem indlæg– eller sidedata. Ville så splitte input ved hvert „p” element. Her kunne jeg anvende PHP funktionen explode() der returnerer en array med alle de forskellige linier.
  • Så skulle array’en bare fordeles mellem „content_left” og „content_right”. Her dividerede jeg længden af array’en med 2 og afrundede. Brugte følgende if-sætninger for at udvælge data til kolonne 1 og 2. if ($i <= round($len/2)) og if ($i >= round($len/2)). Det tog lidt tid at nå til denne præcise if-sætning prøvede uden round i begyndelsen men det virkede ikke ordentligt — fordelingen blev ikke god. For at returnere dataene til websitet benyttede jeg følgende wordpress funktion: wpautop()
  • Fandt denne funktion anvendt under en søgning på Google: Se anvendelsen her iøvrigt anvendes en funktion der minder om min. Den inspirerede mig til at lave lidt ændringer.
  • Nu var det så bare at finde ud af hvordan jeg kunne samle dataene til at sende over til funktionen.
  • Prøvede at tilskrive returværdien af the_content() til en variabel jeg sendte videre til funktionen. Men problemet er bare at sidedata alligevel genereres før funktionen startes så jeg endte op med den tidligere visning plus visning i to koloner i bunden. Søgte på google her var medicinen.

<?php ob_start();  ?>
<?php the_content();  ?>
<?php $con = ob_get_clean(); ?>

Kunne nu ryde op, teste yderligere og flytte løsningen over til WordPress installationen på mit eget domæne og lave ændringerne for „single.php” altså indlæg vist alene.

Dette indlæg blev udgivet i content, Multimedie Designer og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *