Præsentationsportfolio for Thomas Riis > Blog > Hovedopgaven > Fik godkendt mit praktikfoløb

Fik godkendt mit praktikfoløb

Fik holdt en lille præsentation omkring virksomheden og praktik projektet. Tue min vejleder synes godt om min løsning af projektet og ville gerne godkende praktikken så jeg fik en glad smilely — lækkert. Vi fik hyggesnakket lidt og jeg fik et virkelig godt råd. Når jeg programmere skal jeg huske at finde frem til 3 forskellige løsninger af den pågældende opgave (bare hurtigt) og så vælge den løsning der umiddelbart virker bedst.

Han mener at min svaghed er at jeg mange gange er for hurtig på aftrækkeren og derfor kan vælge en løsning der er mere besværlig end hvis jeg havde tænkt lidt mere over det. Men han var slet ikke i tvivl om at min tekniske kunnen og stædighed ville komme til en løsning. Men jeg kunne nå der meget nemmere. Jeg er faktisk enig i hvad han siger og vil følge dette råd. Lækkert at have noget at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *