Præsentationsportfolio for Thomas Riis > Blog > Hovedopgaven > Vi ændrede lige kurs

Vi ændrede lige kurs

Da vi forlod skolen torsdag var vi alle enige om vi havde den helt rigtige idé. Men efter lidt tid fandt vi ud af at vi ville ende med at skulle lave en forum løsning, som vi sagtens kunne lave men vi synes bare ikke det ville give opgaven det fokus vi ville have. Så vi troede ganske enkelt ikke på vores idé mere (Nu vil jeg ikke skive hvad vores idé var for det kan jo være — den kan tages frem en anden gang).

Nu er planen at vi vil lave et website for et webbureau der skal være konkurrence dygtigt og skal kunne differentiere (skille sig ud) sig fra andre webbureauer. På denne måde vil vi kunne lave en løsning hvor vi virkelig skal tænke kreativt.

Samtidig skal vi tænke i at lave en kommunikationsstrategi og diverse marketings-analyser. Problemformulering en skrevet og nu kan vi så gå i gang med projektplanlægningen på mandag. Dog skal vi lige have lidt feedback fra vores vejleder.

Men går stærkt ud fra vi holder fast i vores idé nu — så i mit hoved burde vi være færdig med en PBS (product breakdown structure) og WBS (work breakdown strukture) projektplan i Microsoft Project, interessentanalyse og risikovurdering på tirsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *