Præsentationsportfolio for Thomas Riis > Om mig

Om mig

Jeg hedder Thomas Oxbøll Riis er 45 år, gift med Heidi. Jeg er far til 2, en ung mand på 20 og en datter på 15 år.

I dag 2016 arbejder jeg som underviser på Roskilde Tekniske Skole og freelancer I mit firma — Riisolution

Blev færdig som Multimediedesigner og herefter har jeg gennemført en bachelor i webudvikling. Jeg er I dag specialist i CMS. I mit freelance virke handler det mest om at udvikle løsninger i WordPress. Men også i Joomla og Drupal.

Mit ynglings citat:
„Life is what happens while you are busy making other plans” — John Lenon.

Thomas Riis på en terrasse

Jeg har mange år på bagen, som IT-professionel, se mit CV og projekter før studiet. Da jeg var barn ville jeg gerne være „reklametegner” sagde jeg. Som voksen ved jeg det hedder AD’er. Men AD’er stod der ikke i mine kort, selv om jeg prøvede at komme den vej.

Jeg kom i stedet indenfor e-learning — ved et tilfælde.

Jeg var web-design freelancer hos HP / Hewlett Packard. Pga. nogle forbindelser kom jeg til at arbejde som e-learning builder hos Team Learning A/S. Her lavede jeg tools og hjemmesider. Applikationerne blev bl.a. anvendt til at undervise Canon sælgere (Canon EMEA).

Efter at have lavet e-learning i omkring 5 år. Skulle der ske noget nyt — jeg ville prøve at se hvor langt jeg kunne komme med ActionScript. Blev ansat hos Agnitio som problemknuser og software udvikler.

Jeg har altid synes at digitaldesign er spændende. Jeg har altid søgt efter wesites eller design, som inspirerer og fungere godt. Jeg har altid kunne lave nogenlunde pæne design løsninger selvom jeg er udvikler.

Jeg er nok mest udvikler typen. Jeg har i alle årene været selvlært og det har jeg været godt tilfreds med.

Men nu hvor vores branche er hårdt ramt af finanskrisen. Ser jeg tiden som en enestående mulighed for at lære nye kompetencer og få papir på hvad jeg kan.

Det er mit mål at blive Multimediedesigner med udvikler kompetencer og måske bachelor i webudvikling, hvis jeg får smag for at uddanne mig.