Præsentationsportfolio for Thomas Riis > Studieprojekter > 2. Semester > 2. Projekt — Identifon

Formålet med opgaven er at give os et godt kendskab til hvordan man dels planlægger og udvikler et website til en brugerundersøgelse. Det vigtigste efter min opfattelse har været opbygningen af HTML formularer og validering af denne (sikre sig at brugerne har fået udfyldt alle felter).

Se den opgave beskrivelsen her (pdf 15,1 kb)

Processevaluering

Vi lagde ud med fuld skrue vi havde ret travlt – vi var enige om at det var et større projekt end de andre men med kortere tid til at udføre det. Men da vi hurtigt havde fået lavet vores HTML formular samt spørgsmål slappede vi af igen – vi havde ikke så travlt alligevel. Desværre havde vi ikke fået information om at vi skulle validere vores HTML formular via javascript ud fra opgave beskrivelsen. Så det lavede lidt rod i vores planlægning. Men heldigvis havde vi lavet buffer nok så vi kunne nå det. Men vi blev så færdig lige til tiden ikke før som vi plejer.

Vores løsningJeg synes vi har lavet et godt produkt der sagtens ville kunne fungere for en lignende undersøgelse for et ”rigtigt” firma. Dog ville der skulle laves forbedringer. Løsningen kunne gøres kønnere ved at vise fejlene på siden ved siden af det element hvor de opstår. Frem for en alert boks som nu. Du kan se sprøgeskemaundersøgelsen.

Her er vores rapport som endelige rapport (pdf 540 kb)

Efter at have samlet oplysningerne ind fra vores spørgeskemaundersøgelse lavede vi den præsentation som senere skulle vises over for ”Nokia” (vores vejledere). Se præsentationen her (pdf 251 kb)

Feedback fra vejleder

Vores fremlæggelse var rigtig god. Rapporten var lidt bastant rent grafisk men ellers rigtig god. Vores spørgeskema site var et ok produkt og havde vi glemt at validere koden via W3C (røde øre). Vi validerede herefter koden også er det projekt afsluttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *