Præsentationsportfolio for Thomas Riis > Studieprojekter > 3. Semester > 4. projekt — „Emaljehaven”

Emaljehaven er vores første projekt hvor vi kunne bruge hele værktøjskassen. Forstået på den måde at vi både skulle lave front-end i html / css og backend i PHP. Samtidig er det ikke et eksamensprojekt så derfor er det et projekt hvor vi kunne være kreative og prøve ting af. Der var mulighed for at beboer foreningen emaljehaven kunne vælge vores site som endeligt website. Derfor gik vi efter at lave en løsning de kunne have stor glæde af. Vi ville ikke bare lave standard løsningen. Bl.a. ville vi give dem muligheder for at tilføje nyheder dynamisk vha databasen.

Ejerforeningen Emaljehaven har en hjemmeside der er blevet lavet og opretholdt af en privat, men siden er ikke helt optimal til deres behov.

Sidens tekniske opbygning er ikke hensigtsmæssig og der er plads til forbedringer.

Problemformulering

Vi har fået til opgave at lave et website til ejerforeningen Emaljehaven. Websitet skal opbygges med dagens standarder, såsom div tags i stedet for tables, og skal have nogle funktioner, såsom muligheden for at booke Emaljehavens fælleslokale samt tilmelding af et nyhedsbrev.

På baggrund af dette har vi valgt følgende overordnede problemstillinger.

Hvordan skaber vi et website der viser Emaljehavens positive sider og får stedet til at fremstå som et attraktivt og godt sted at bo, igennem fornyede farver og funktioner på websitet.

For at besvare denne problemstilling bedst muligt vil vi også komme ind på følgende problemstillinger:

- Ny visuel identitet for Emaljehaven

- Skabe en database der understøtter de ønskede funktioner, uden at have redundant data

Her er et link til en præsentation omkring projektet — (528 kb)

Her er et link til vores rapport — (674 kb)

Her er et link til vores website løsning.